Приятелство или предателство? „Ожених се за съпруга на моята най-добра приятелка, след като тя умря, щастливи сме“

1

Най- добрите приятелки Катрина Хоуес и Кели Велт били шаферки на сватбите си и често провеждали срещи по двойки със съпрузите си Кори и Нейтън. Но когато Кори и Кели починали от рак в рамките на 18 месеца, Катрина и Натан намерили утеха помежду си. Само година след като Кори починал, те решили да започнат да се срещат – сега са щастливо женени и отглеждат четирите си деца заедно. Въпреки че някои тяхни общи приятели казват, че това е предателство, Катрина споделя, че знае, че Кели би била щастлива.

Тя споделя историята си: "Една вечер, Натан и аз бяхме навън в градината, докато децата спят, спомняйки си за старите дни с Кори и Кели. Докато се разпаднах в сълзи, Нейтън ме обви в прегръдките си. След това ме целуна по устните и аз го целунах обратно. Чувствахме се малко неловко. Бяхме предназначени просто да бъдем приятели. Бързо започнахме да говорим за нещо друго. Но в дните след това не можех да спра да мисля за целувката, особено защото Кели беше моят съпруг, а Кори беше половинката на Натан.

Някак си знаех, че ще се радват за нас. "И двамата сме загубили сродните си души. Какво имаме да губим?" – казал тогава Нейтън. Година след като нашите любими починаха, а ние имахме време да се опознаем решихме че е време да прекараме живота си заедно. После седнахме да кажем на децата. "Не сме забравили за татко и ще го обичаме завинаги", казах на Райли, която вече е на 13, и Мадисън, сега на 11. "Но Нейтън и аз решихме, че сме повече от приятели." Когато изпитах същите пеперуди в стомаха, които имах с Кори, знаех, че се влюбвам в Нейтън. Никога не съм очаквала да се почувствам така.

Нейтън и аз взехме две много негативни ситуации и ги превърнахме в положителна. Но не минава и ден, когато не говорим за Кори и Кели. Имаме снимки на красивите им лица в къщата. Обичам да мисля, че ни гледат, доволни, че отново намерихме любовта и щастието." В момента Нейтън и Катрина са щастливо женени, а децата им са повече от щастливи, че имат двама родители, които ги обичат.

thesun.co.uk